Suggestie menu

Kort aangebakken coquilles met cavasaus
Of
Duo van bosduiffilet
***
Zeebaarsfilet met boschampignons en aardpeer
Of
Fazant Fine Champagne
***
Glaasje met mascarpone, rood fruit en speculaascrumble

€43,90 / persoon
Min 2 personen per tafel

Voorgerechten

Kort aangebakken coquilles met cavasaus €18,90
Hertencarpaccio met zijn gevolg €16,90
Duo van bosduiffilet €17,90
Sint Jacobsschelp gevuld met noordzeevruchtjes €17,90

Hoofdgerechten

Fazant fine Champagne €22,90
Fazant Brabançonne €22,90
Hazenrug harlekijn €31,50
Filet van Wild zwijn met cognacsaus €29,50
Hertentournedos met portosausje €29,50
Zeebaarsfilet met boschampignons en aardpeer €25,90

Dessert

Huisgemaakte appel beignets €9,90
Glaasje met mascarpone, rood fruit en speculaascrumbel €9,90


Gelieve bij tafels van meer dan 8 personen U te beperken tot max 6 verschillende
gerechten om lange wachttijden te voorkomen


© 2015 - 2019 't Veerhuis | Website gemaakt door Toon Swyzen

logo