Suggestie menu

Kwartel met druivensaus
Of
Feuilletine van zalm en spinazie
***
Dry aged rib eye van Holstein met bearnaise van pickels
Of
Roggevleugel met zure ajuinsaus
***
Rode vruchten met gebrande merinque en ijs

€41,90 / persoon
Min 2 personen per tafel

Voorgerechten

Kwartel met druivensaus €14,90
Feuilletine van zalm en spinazie €14,90
Gerookte paling met mierikswortelsaus €16,90

Hoofdgerechten

Rib eye van Holstein; 3 tot 6 weken gerijpt met bearnaise van Pickels €28,90
Roggevleugel met zure juinsaus €26,90
Op vel gebakken eendeborstfilet met appelsiensaus €23,90
Stoofpot van de maand Hutsepot €18,90

Dessert

Huisgemaakte appelbeignets € 8,00
Vers geklopte Sabayon van Champagne en ijs €9,90
Rode vruchten met gebrande merinque en vanille ijs €9,00


Gelieve bij tafels van meer dan 8 personen U te beperken tot max 6
verschillende gerechten om lange wachttijden te voorkomen


© 2015 't Veerhuis | Website gemaakt door Toon Swyzen

logo