Suggestie menu

Kort aangebakken coquilles met cavasaus
Of
Kwartel met druivensaus
***
Zeebaarsfilet met boschampignons en aardpeer
Of
Everzwijnfilet met cognacsaus
***
Appelbeignets met een bolletje ijs

€42,90 / persoon
Min 2 personen per tafel

Voorgerechten

Kwartel met druivensaus €16,90
Sint-jakobsschelp gevuld met Noordzeevruchtjes €15,90
Hertencarpaccio met zijn gevolg €15,90
Duo van bosduiffilet €16,90
Kort aangebakken coquilles met cavasaus €16,90

Hoofdgerechten

Fazant fine Champagne(vanaf 15/10) €22,90
Fazant Brabançonne(vanaf 15/10) €22,90
Hazenrug harlekijn(vanaf 15/10) €31,50
Filet van Wild zwijn met cognacsaus €29,50
Hertentournedos met portosausje €28,90
Zeebaarsfilet met boschampignons en aardpeer €25,90
Sizzling lamsstoofpot €26,90

Dessert

Huisgemaakte appel beignets € 8,90
Vers geklopte Sabayon van de chef en ijs €9,90


Gelieve bij tafels van meer dan 8 personen U te beperken tot max 6 verschillende
gerechten om lange wachttijden te voorkomen


© 2015 - 2018 't Veerhuis | Website gemaakt door Toon Swyzen

logo